Bacon wrapped Chicken Breast

For all you protein addicted gym goers (and everyone else of course) we present this easy to make stuffed chicken breast. With bacon strips (and bacon strips! and bacon strips! got the reference?), chicken, and cream cheese you’ll surely see those GAINZ in no time. Or you just have a delicious, easily prepared meal. Whatever floats your boat.


Ingredients

2 chicken breasts

about 8 bacon strips, ca. 75g

100g cream cheese

about a quarter onion, ca. 20g

chilis (depending on how spicy you like it, I used two)

  1. Chop up the onions and chilis (remember to wash your hands before touching your eyes!)
  2. Mix the onions with the chilis and cream cheese
  3. Fry your bacon ever so slightly – you don’t want it to be crispy (yet!)
  4. Pound out the chicken breasts so they are just a bit thicker than 0.5 centimetres
  5. Spread the cheese mixture on the chicken breasts
  6. Roll up the chicken breasts and wrap the bacon strips around them, secure with toothpicks
  7. Bake in the oven for about 30 minutes at 190°C
  8. Broil or fry for a couple of minutes to make that bacon extra crispy!

Für all euch Protein süchtige Sportskanonen (und natürlich auch alle andern) präsentieren wir hier diese ganz einfach gemachte gefüllte Pouletbrust. Frischkäse, Pouletbrust, und das ganze erst noch in köstliche Speckstreifen eingewickelt? So erreichst du deine Fitness-Ziele ganz bestimmt auf köstliche Art und Weise! Oder du hast ganz simpel etwas einfach zubereitetes, köstliches zum geniessen. Was auch immer du vorziehst.

Zutaten

2 Pouletbrüste

etwa 8 Speckstreifen, ca. 75g

100g Frischkäse

etwa eine viertel Zwiebel, ca. 20g

Peperoncini (kommt drauf an wie scharf du es magst, ich hab 2 genommen)

  1. Die Zwiebeln und Peperoncini kleinhacken (denk dran die Hände zu waschen bevor du dir in die Augen fasst!)
  2. Die Zwiebeln mit den Peperoncini und dem Frischkäse vermischen
  3. Den Speck leicht anbraten – du willst ihn (noch!) nicht knusprig haben
  4. Die Poulebrüste klopfen sodass sie ein wenig dicker als 0.5 Centimeter sind
  5. Die Frischkäsemischung  auf den Pouletbrüsten verteilen
  6. Die Pouletbrüste zusammenrollen und mit den Speckstreifen umwickeln, mit Zahnstochern befestigen
  7. Im Ofen für etwa 30 Minuten bei 190°C backen
  8. Ein paar Minuten grillieren oder anbraten um den Speck extra knusprig zu machen!

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