Are you looking for a new salad receipt that is healthy, easy, and delicious? Then we have exactly the right receipt for you!
Ingredients
250g spaghetti
2 avocados
Juice from 1 lemon
1 garlic clove
2 tablespoon olive oil
Pepper
1 red chili pepper
250g shrimp
Butter
- Cook Spaghetti al-dente according to package instructions, drain and put to the side.
- Wash the shrimps and cook it in butter.
- Peel the avocados and put half an avocados into the fridge.
- Peel the garlic and mix with the remaining avocado, the olive oil and the lemon juice. Puree the mixture with hand-held blender. Season to taste with salt and pepper.
- Mix the spaghetti with the sauce and cut the red chili pepper in small strips.
- Mix the shrimps, red chili pepper strips and the spaghetti mix together.
- Cut the remaining half avocado and serve with the salad.
Bist du auf der Suche nach einem neuen Salat-Rezept, welches gesund, einfach und lecker ist? Dann haben wir genau das richtige Rezept für dich!
Zutaten
250g Spaghetti
2 Avocados
Saft von 1 Zitrone
2 EL Olivenöl
Pfeffer aus einer Muehle
1 rote Chilischote
250g Garnelen
Butter
- Die Spaghetti nach Packungsanweisung al-dente kochen. In einem Sieb abgießen.
- Die Garnelen in Butter kochen.
- Die Avocado der Länge nach halbieren und schälen. Eine halbe Avocado zur Seite stellen.
- Den Knoblauch schälen und mit dem Rest der Avocados, dem Zitronensaft und dem Olivenöl mit einem Stabmixer pürieren. Den Avocado Mix nach Belieben mit Salz und Pfeffer abschmecken.
- Die Spaghetti und den Avocado Mix mischen. Die Chilischote in dünne Streifen schneiden.
- Die Garnelen mit den Chilischote-Streifen und dem Spaghetti-Mix mischen.
- Die halbe Avocado in Scheiben schneiden um den Salat zu garnieren.